Om oss

guudd Industrial Co., Ltd är en professionell fabrik specialiserad på att utveckla&Manufacturing Hand-painted Canvas oljemålningar, särskilt moderna dekorationsoljemålningar. Vår oljemålning är belägen i Shilong Town, Dongguan City, som är en av de berömda oljemålningen i Kina. Det finns hundratals erfarna konstnärer runt vår stad. and vår undertecknade konstnär är omkring trettio. Vår månadsutgång av verk är över tusen datorer. Våra huvudprodukter inkluderar modern dekoration oljemålning, abstrakt målning, landskapsmålning, blomsterkonst, kanfas konst, porträttmålning, figurativ målning, djurmålning, afrikansk dukkonst, etc. Vår Produkterna exporteras i stor utsträckning till Nordamerika, Europa, Australien, Mid-east och inhemska

We har starkt R&d-team, våra R&d Team Artists har alla över tio års erfarenhet av oljemålning industriell med skicklig skicklighet, de är Att hålla lärandenya färdigheter och skapany arbetsbas på marknadens behov och modeelement. Vi håller utvecklanya verk varje vecka.

We inte bara med starkt R&D-team, vi kan också göra oljemålning bas på din bild, eller göra anpassad design enligt din förfrågan.

We har väl kooperativ ram Partner som vi håller insats, vi kan se till att leveransen och bra pris på ram

we tror att kvalitet är en företags själ. Vi satte upp QC-avdelningen, varje målning är strängt inspekterad av våra ledande artister och QC, efter vår kontroll av målning, kommer vi att skicka bild av verk till kund för slutgiltigt godkännande.

We fungerar alltid hårt för att leverera våra produkter i tid som Väl som i god kvalitet, fortsätter vi också att förbättra vår försäljningstjänst, så att vi kan hålla bra och långsiktiga relationer med kunden

we ser fram emot att få bra konstverk till människors liv, vilket skapar värdefullt företag för dig.

n \\n

Förfrågan

Förfrågan